Ontdek Je Kracht

Vind Werkgeluk door Zelfkennis

Waarom deze training?


Wil jij meer focus in je loopbaan? Of wil je iets voor jezelf beginnen, maar weet je niet precies waar je moet starten? Dan is deze training voor jou.


Dankzij deze video training leer je waar je echt goed in bent. Vergroot je je bewustzijn. En verzamel je informatie uit je eigen leven om betere loopbaan- en levenskeuzes te maken. 


Mijn naam is Dirk Renkema en als loopbaan- en ondernemerscoach heb ik veel mensen geholpen nieuwe focus te vinden in hun werk. Zowel mensen die een nieuwe baan zochten, als beginnend zelfstandig ondernemers.


Zelfkennis is een belangrijke voorwaarde om sneller tot betere acties en keuzes te komen. Deze training versnelt en versimpelt het proces naar meer zelfbewustzijn. 


Zelfkennis is de belangrijkste vaardigheid om:

  • Betere keuzes te maken
  • Meer voldoening te halen uit je werk en je leven
  • Betere samen te werken en leven met de mensen om je heen


Wat kun je verwachten?


In deze training leer je wat je drijfveren en kernwaarden zijn. En leer je hoe je de vaardigheid zelfkennis op peil houdt om te gebruiken als levenskompas. 

Daarbij maak ik gebruik van een synergetische mix van 3 krachtige modellen en oefeningen:
- de elementen vierhoek
- de kernkwadrant
- het geluksverhaal


Je kunt de videotraining in een achternamiddag bekijken. Met de oefeningen kun je langer bezig zijn. Soms ervaar je direct resultaat. Een doorbraak op basis waarvan je direct keuzes maakt. Soms duurt het langer voor je het effect ziet, zoals een zaadje kan uitgroeien tot een volwaardige boom. 


Om het maximale uit de training te halen is het daarom goed de oefeningen regelmatig te herhalen. Je hebt 24/7 toegang tot de videotraining en de bijbehorende oefeningen. Mocht je vragen hebben, dan mag je ze altijd stellen. Ik probeer ze binnen 2 werkdagen te beantwoorden (maar meestal sneller). 


Verleg de focus naar de persoon die het meeste impact kan hebben op je leven:

FAQ

Waarom zo'n lage prijs?

Kan ik de training zonder risico uitproberen?

Waar bestaat de training uit?

Hoeveel is de training waard?

Wat heb ik aan de training?

Wat als ik nog meer vragen heb?

>